regn...

Igår när vi vaknde regnade det och var mörkt ute så att vi behövde tända lamporna inne. Det vart en dag inne för oss. Hela förmiddagen väntade vi på att reperatören till diskmaskinen skulle komma, och när han kom så hittade han inget fel, typiskt.  Eftersom dagen spenderades inne igår så såg huset ut som hela havet stormar, det var saker överallt. Jag hade dragit fram tidningar, cd skivor ja allt jag kunnat hitta i lådorna. Jag har även fått en ny favorit låt och det är Darin´s nya låt. Då skiner jag upp som en sol och kroppen börjar röra sig till musiken och jag dansar...

Efter lunch tog vi en tur till mölnvik och köpte en present till Filippa som vi ska till på söndag, hon fyller två år och då behövs det en present. Jag fick även några klossar och en ny bok av mamma, jag tycker att mina bebis saker börjar bli lite tråkigt. Pappa jobbar super mycket just nu och då hinner vi inte ses så många timmar innan jag ska sova för natten, jag längtar tills helgen då vi får mer tid för varandra.


Nästa vecka kommer moster Emma från London och moster linda från gotland. å vad jag längtar och mamma med för den delen. vi ses inte så ofta. Mamma och pappa ska ha en kräftskiva här hemma nästa helg så jag ska sova hos morfar. Mamma är lite nervös över att det inte direkt finns någon planering för festen när det ser ut att bli ca 30personer... Ja det är på listan över fixa saker nästa vecka.

Idag ska vi träffa Noel i parken om det inte börjar regna.

Ha det gott kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0