Stranden

De här varma dagarna har vi varit på stranden varje dag. Det är så skönt att det fläktar och sitta i skuggan och leka. Mamma sitter inte i bikini för det känns inte bra ännu, så det blir ett linne. Vi har haft med oss matsäck varje dag på stranden. Måste se galet ut när vi kommer med alla saker, vagn, filtar, parasoll, leksaker. Mamma käner sig som en riktig strandmorsa som ingen vill ligga brevid. Nu är det slut på sololja och ligga och pressa i solen nu blir det leka i skuggan med mig.
Vi har ett parasoll som är rosa som vi trycker ner i sanden och så sitter jag under det, mycket bra om det inte blåser för då flyger det upp och far iväg över hela stranden, och folk blir ännu mer irreterade på strandmorsan.....




Idag har jag haft lite småfeber och snor som rinner, ja är det tänder???? Nu har vi trott att det varit tänder på väg i 3mån så den tanken har vi givit upp. Ikväll målar pappa kupan på taket och mamma är så nervös över att han ska trilla ner så hon vågar inte titta. I morgon ska vi hjälpa mormor och flytta några möbler så det blir ingen strand för oss.

/Ellen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0